Accepteer Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce
"Was een goede mix van theorie vs. praktijk. Voldoende ruimte voor eigen situatie/inbreng en heldere toelichting op complexe zaken, ook voor niet-financiële ondernemers". 

Dé  2 daagse praktijk MBA voor ondernemers (MBW™ Compact opleiding)

In deze 2 daagse MBW™ Compact opleiding maakt u in een korte tijd een grote en effectieve slag in bedrijfsvoering en financieel management. En meteen toepasbaar op uw eigen bedrijf. Want aan de hand van theorie en opdrachten gericht op uw eigen bedrijf past u de essentie van een MBA in 2 dagen toe:

  1. Wat zijn de basis spelregels van een “bedrijf meer waard” maken?
  2. Wat zijn de bedrijfskundige en bedrijfseconomische uitdagingen bij groei?
  3. Hoe stuur je op winstverbetering, waardecreatie en waardering?
  4. Hoe sorteer je voor op een goede prijs bij verkoop?

Dé 2 daagse MBA voor ondernemers bestaat uit:

Frans en Annegien

Persoonlijke intake, eigen bedrijfsprofiel, de bestseller “Maak je bedrijf meer waard”, de MBW™ bedrijfsscans en catering zijn bij de opleiding inbegrepen.

Annegien Blokpoel en Frans van Laar zijn zelf ondernemer en strategisch adviseur en kennen het reilen & zeilen van een groot aantal bedrijven in diverse branches van binnenuit en als huisstrateeg van directies van kleinere en grote bedrijven.

Opbrengst: na het doorlopen van de interactieve 2 daagse MBA voor ondernemers heeft u als ondernemer meer inzicht in hoe uw bedrijf er voor staat en wat u kunt doen om de winstgevendheid en waardering (bij groei, optimalisatie en/of verkoop) te verhogen.

Datum: 23 mei & 13 juni 2014
Tijd: 09:00 – 17:30
Investering: 1.250 euro ex. BTW, de dagen kunnen ook los worden gevolgd en kosten 695 euro ex. BTW per dag.

Tip: om de opgedane kennis te verankeren in het bedrijf raden wij aan de 2 daagse MBA te volgen, gecombineerd met MBW™ individueel of als onderdeel van MBW™ Compact. Zo haalt u nog meer uit uw investering.

 Dhr. Mevr.

Adresgegevens


Stuur mij meer informatie over:
 Individueel traject MBW™ Compact, in 6 stappen MBW™Ondernemersopleidingen

 Neem contact met mij op